(jeugd) Zorgboerderij Re-Turn

Communiceren is vaak zo dicht mogelijk langs elkaar heen praten

Schooluitvallers, gedragsproblematiek, een beperking, (vecht)scheidingen, jaloezie. Het zijn zomaar wat voorbeelden waardoor er een verstoring in de communicatie tussen u en uw kinderen kunnen ontstaan. Vaak wordt enorm onderschat wat de impact op uw kinderen is en wat dit kan betekenen voor de toekomst van uw kinderen. Teus Hooijer begeleidt al jaren succesvol, op basis van gesprekken van mens-tot-mens, ouders en jongeren die te maken krijgen met de eerder genoemde problematiek.

Elk mens, of je nu jong of oud bent, heeft recht op een waardig bestaan waarin hij/zij zich begrepen en gerespecteerd voelt. De basis voor deze leef-omstandigheden zijn gebaseerd op onderling vertrouwen en respect. Het hebben van een gewoon gesprek, zonder alle toeters en bellen, is een basisprincipe dat in de meeste gevallen al werkt om erachter te komen waar de hulp nodig is.

Is bij u thuis de boog altijd gespannen of heeft u het idee dat uw kinderen een volledig andere taal spreken, alsof ze van een andere planeet komen? En bent u op zoek naar hulp om de rust in huis te herstellen dan is het zeker de moeite waard om eens te overwegen een aantal gezinscoaching gesprekken aan te gaan. Voor meer informatie kunt u Teus Hooijer bereiken op telefoonnummer: 06-25462379 (tussen 09.00 u - 16.00 u) of u kunt onderstaand contactformulier invullen zodat Teus contact met u kan opnemen.

Gezinscoaching mogelijk op PGB of eigen financiering.

Wacht niet langer en laat mij u en uw gezin helpen om de rust te herstellen en de toekomst weer zonniger tegemoet te kunnen zien.